CASA PASIVA - REPREZENTANTUL IZODOM IN ROMANIA

Suntem firma Casa Pasiva SRL din Cluj, reprezentantul exclusiv al firmei IZODOM in România.

Acest produs se comercializeaza de 28 de ani pe piata mondiala in 41 de tari si avem realizate peste 20.000 de imobile, eficiente energetic si pasive.

Pe baza ordinului guvernamental de la Ministerul Dezvoltarii  Regionale si Administrației Publice – MDRAP nr. 386/2016, pentru modificarea si completarea Reglementarii tehnice “Normativ privind calculul termotehnic al elementor de construcție ale clădirilor” indicativ C107-2005 aprobata prin Ordinul Ministrului transporturilor, construcțiilor si turismului nr. 2.055/2005 si care a intrat in vigoare in 21.04.2015, incepand cu anul 2018 nu se va mai permite construirea de cladiri administrative in România, care sa depaseasca nivelul de emisii de CO2 impus pentru incalzire, iar din 2020 aceste reglementari se vor aplica firmelor si persoanelor private care vor construi imobile.

DE CE SA ALEGI O CASA PASIVA?

O casa pasiva Izodom este foarte bine termo-hidro si fonoizolata cu un consum redus de energie si asigura un climat confortabil atat vara cat si iarna oferind in acelasi timp un mediu sanatos in interiorul locuintei.

EFICIENTA ENERGETIC

Anvelopa exterioara este realizata utilizand 10, 20 sau chiar 30 cm de polistiren EPS sau NEOPOR, o solutie ideala pentru realizarea de cladiri eficiente energetic sau chiar pasive.

MATERIALE ECOLOGICE

Materialele sunt testate la nivel european si sunt de cea mai bună calitate, astfel incat sa asigure un climat sănătos în locuinţa dumneavoastră.

CALITATE SI DURABILITATE

Construcţiile din beton realizate in elementele Izodom sunt mult mai durabile decât construcţiile simple din beton.

© Copyright 2017 Izodom Romania
Powered by 7code